Veckans Lunch

Tisdag 21 januari

Raggmunkar med stekfläsk och rårörda lingon alt. stekt fläsk med löksås och kokt potatis
130 kr
Kycklingfile prosciutto, salviasås samt strimlad råstekt potatis
130 kr
Lasange al forno med riven grana padano
130 kr
Friterad färsk torskfile med gurkmajonäs och citron samt dillkokt potatis
130 kr

Onsdag 22 januari

Fläsklägg med rotmos och skånsk senap
130 kr
Biffstroganoff med svartpeppar, fransk senap, vispgrädde, chilisås och lök serveras med basmatiris
130 kr
Fiskgryta med rotfrukter, torsk, kolja, lax och räkor serveras med saffransaioli och krutonger
130 kr

Torsdag 23 januari

Viltskavsgryta med champinjoner, grädde och syltlök serveras med lingon och potatisstomp
130 kr
Kycklingspett med jordnötssås, rostad grönsaker samt basmatiris
130 kr
Linguine med lax, tomat, basilika, vitlök, svartpeppar samt grädde
130 kr
Ärtsoppa med mejram och fläsklägg
Pannkakor med sylt & grädde
130 kr

Fredag 24 januari

Skomakarlåda, biff med rödvinssås, bacon, purjolök samt potatispuré
140 kr
Helstekt fläskfile med pepparsås med samt av bourbon whiskey serveras med friterad klyftpotatis
130 kr
Kokt torsk paneng curry thaistyle serveras med jasminris
130 kr

Gäller hela vecka 4

Sallad: Ceasarsallad med kyckling och bacon samt krutonger
Vegetarisk: Pasta tagliatelle med tomatsås, champinjoner, paprika, lök och riven grana padano
130 kr
Vi tar emot Catering alla tider på Dygnet Öppet Hela Året