Tisdag 8 juli |
||
---|---|---|
Raggmunkar med stekfläsk och rårörda lingon alt. stekt fläsk med löksås och kokt potatis (gluten, laktos, ägg) |
140 kr
|
|
Thaikyckling med röd curry, grönsaker samt ris |
140 kr
|
|
Pannbiff med champinjonsås och stekt potatis |
140 kr
|
|
Försk stekt sejfilèt med rödbetor Capris brynt smör dillkokt potatis |
140 kr
|
|
Onsdag 9 juli |
||
Cevapcici med ajvar, bearnaisesås och rödlök serveras med röstipotatis (ägg) |
140 kr
|
|
Korvstroganoff med ris |
140 kr
|
|
Stekt lax med gräslökshollandaise och kokt potatis |
140 kr
|
|
Torsdag 10 juli |
||
Gräddstuvad pyttipanna med äggula och rödbetor |
140 kr
|
|
Nötkebab i het tomatsås serveras med basmatiris och vitlökssås |
140 kr
|
|
Soppa och pannkakor med sylt och grädde till ätande gäster |
140 kr
|
|
Fiskgryta med fänkål, chili, paprika och tomat serveras med aioli och krutonger |
140 kr
|
|
Fredag 11 juli |
||
Yakiniku, strimlad entrecote med japansk soya, ingefära, mirin, chili samt salladslök serveras med ris |
140 kr
|
|
Pasta med chorizo, paprika, tomat, purjolök serveras med riven grana padano |
140 kr
|
|
Fiskgratäng med dill, grädde, vittvin och handskalade räkor |
140 kr
|