Tisdag 21 januari |
||
---|---|---|
Raggmunkar med stekfläsk och rårörda lingon alt. stekt fläsk med löksås och kokt potatis |
130 kr
|
|
Kycklingfile prosciutto, salviasås samt strimlad råstekt potatis |
130 kr
|
|
Lasange al forno med riven grana padano |
130 kr
|
|
Friterad färsk torskfile med gurkmajonäs och citron samt dillkokt potatis |
130 kr
|
|
Onsdag 22 januari |
||
Fläsklägg med rotmos och skånsk senap |
130 kr
|
|
Biffstroganoff med svartpeppar, fransk senap, vispgrädde, chilisås och lök serveras med basmatiris |
130 kr
|
|
Fiskgryta med rotfrukter, torsk, kolja, lax och räkor serveras med saffransaioli och krutonger |
130 kr
|
|
Torsdag 23 januari |
||
Viltskavsgryta med champinjoner, grädde och syltlök serveras med lingon och potatisstomp |
130 kr
|
|
Kycklingspett med jordnötssås, rostad grönsaker samt basmatiris |
130 kr
|
|
Linguine med lax, tomat, basilika, vitlök, svartpeppar samt grädde |
130 kr
|
|
Ärtsoppa med mejram och fläsklägg Pannkakor med sylt & grädde |
130 kr
|
|
Fredag 24 januari |
||
Skomakarlåda, biff med rödvinssås, bacon, purjolök samt potatispuré |
140 kr
|
|
Helstekt fläskfile med pepparsås med samt av bourbon whiskey serveras med friterad klyftpotatis |
130 kr
|
|
Kokt torsk paneng curry thaistyle serveras med jasminris |
130 kr
|
|
Gäller hela vecka 4 |
||
Sallad: Ceasarsallad med kyckling och bacon samt krutonger Vegetarisk: Pasta tagliatelle med tomatsås, champinjoner, paprika, lök och riven grana padano |
130 kr
|