Veckans Lunch

Måndag 19 maj

Marinerade kycklingspett med sweetchilisås, rostade grönsaker och stekt ris
140 kr
Stekt falukorv med stuvade makaroner (gluten, laktos, ägg)
140 kr
Pasta med het scampi, grönsaker, vitlök, tomat och grädde (gluten, laktos, ägg)
140 kr
Stekt strömmingsflundra fylld med dill & gräslök serveras med potatismos (gluten, laktos)
140 kr

Tisdag 20 maj

Raggmunkar med stekfläsk och rårörda lingon alt. stekt fläsk med löksås och kokt potatis (gluten, laktos, ägg)
140 kr
Stekt kycklingfilé med rostade grönsaker, gräddig tomatsås samt basmatiris (laktos)
140 kr
Wallenbergare med gröna ärtor, brynt smör samt potatismos (ägg, laktos, gluten)
140 kr
Pocherad färsk kolja med handskalade räkor, vit sparris, vitvinssås samt kokt potatis (laktos, skaldjur)
140 kr

Onsdag 21 maj

Ost och skinkfylld schnitzel med stekt potatis, rödvinssås och gröna ärtor (ägg, gluten)
140 kr
Nötfärsbiffar med grana padano, basilika serveras med rostad potatis
140 kr
Laxpudding med skirat smör och gröna ärtor (ägg, laktos)
140 kr

Torsdag 22 maj

Helstekt fläskfile med tomat och mozzarellasallad, paprikadressing samt rostad potatis (laktos)
140 kr
Kåldolmar med skysås, lingonsylt och kokt potatis
140 kr
Stekt färsk kolja med stuvad savoykål, bacon samt dillkokt potatis (laktos)
140 kr

Fredag 23 maj

Skomakarlåda, biff med rödvinssås, bacon, purjolök samt potatispuré (laktos)
150 kr
Gräddstuvad pyttipanna med äggula och rödbetor (laktos. ägg)
140 kr
Panerad färsk torsk med remouladsås, citron och kokt potatis (ägg, laktos, gluten)
140 kr

Gäller hela vecka 21

Sallad: Ceasarsallad med kyckling och bacon samt krutonger (ägg, gluten)
Vegetarisk: Sötpotatisbiffar med rosmarinrostad grönsaker, stekt potatis samt örtyoghurt (laktos)
140 kr
Vi tar emot Catering alla tider på Dygnet Öppet Hela Året