Torsdag 8 maj |
||
---|---|---|
Köttgryta med smak av chili, kanel, spiskummin serveras med linser, rostade grönsaker och basmatiris |
140 kr
|
|
Panerad fläsknoisetter med gröna bönor, bearnaisé och rödvinssås (ägg) |
140 kr
|
|
Halstrad lax med färsk spenat och rödlök serveras med kokt potatis och citronhollandaise (ägg) |
140 kr
|
|
Fredag 9 maj |
||
Helstekt biff ”provencal” med råstekt potatis och gröna bönor (laktos) |
150 kr
|
|
Helstekt fläskfilé med grönpepparsås och stekt potatis samt gröna bönor (laktos) |
140 kr
|
|
Sydfransk fiskgryta med aioli, handskalade räkor och krutonger (laktos, ägg, gluten) |
140 kr
|
|
Gäller hela vecka 19 |
||
Sallad: Ceasarsallad med kyckling och bacon samt krutonger (ägg, gluten) Vegetarisk: Spenat och färskostbiff med bön och linsragu |
140 kr
|