Måndag 18 augusti |
||
---|---|---|
Stekt falukorv med stuvade makaroner (gluten, laktos, ägg) |
140 kr
|
|
Lammfärsspett serveras med sallad på bulgur och rostade grönsaker samt tsatsiki (gluten, laktos) |
140 kr
|
|
Stekt färsk sej serveras med potatisstomp, handskalade räkor, dill, gräslök samt brynt smör (laktos, skaldjur) |
140 kr
|
|
Tisdag 19 augusti |
||
Raggmunkar med stekfläsk och rårörda lingon alt. stekt fläsk med löksås och kokt potatis (gluten, laktos, ägg) |
140 kr
|
|
Helstekt fläskfile med bearnaisesås, pepparsås samt stekt potatis och gröna bönor (ägg, laktos) |
140 kr
|
|
Pasta nötkött, chili, basilika, tomat, grädde serveras med riven grana padano (ägg, laktos, gluten) |
140 kr
|
|
Fiskgratäng med riven Västerbottensost, hackad dill och gräslök serveras med potatismos (laktos) |
140 kr
|
|
Onsdag 20 augusti |
||
Dansk sjömansbiff med lök, öl och råstekt potatis (gluten, ägg) |
140 kr
|
|
Kycklingwok med morot, kål, lök serveras med ris och thaiinspererad sås |
140 kr
|
|
Panerad och friterad scampi serveras med chilimajonäs och ris (skaldjur, ägg, gluten) |
140 kr
|
|
Torsdag 21 augusti |
||
Köttgryta på högrev med morot, linser, lök, vitlök, chili och kanel serveras med basmatiris |
140 kr
|
|
Barbequekryddad fläskkarre serveras med friterad klyftpotatis och rostad majs och lök salsa |
140 kr
|
|
Friterad gös med kokt potatis samt kall sås med ägg, pickles, gräslök (gluten, ägg, laktos) |
140 kr
|
|
Fredag 22 augusti |
||
Yakiniku, strimlad entrecote med japansk soya, ingefära, mirin, chili samt salladslök serveras med ris |
150 kr
|
|
Souvlaki på svensk fläskkarre marinerad med vitlök, citron och örter serveras med rostad potatis, tsatsiki samt fetaostsallad (laktos) |
140 kr
|
|
Ugnsbakad lax med krämig citronsås, tomat och löksallad serveras med kokt potatis (laktos) |
140 kr
|
|
Gäller hela vecka 34 |
||
Sallad: Ceasarsallad med kyckling och bacon samt krutonger (ägg, gluten) Vegetarisk: Kikärtsbuffar med bulgursallad, stekta grönsaker och gurkyoghurt (gluten, laktos) |
140 kr
|